Spam koster. Viruskoster. Det koster tid og penge, det koster irritation og potentielt store tab hvis virksomheden eller din PC bliver inficeret med alt muligt utøj.

Conviators hosted spamfilter og virusfilter hjælper dig af med 98% af alt uønsket mail uden bekymringer, installation af programmer, vedligeholdelse af regler og opdateringer, og via en daglig email viser vi dig hvad vi har stoppet, sådan at du let og problemfrit kan frigive en mail, der måtte være stoppet ved en fejl.

Spamfri.nu specialiserer sig inden for spamfiltre til virksomheder og bredbåndsselskaber. Vore filtre undersøger indkomne mails, og identificerede spammails sorteres automatisk fra.

Det er nemt at komme i gang, kræver ingen investeringer, og vi tilbyder en måneds gratis prøveperiode.

Tilmeld virksomheden i dag og undgå spam i morgen.

Bestil billigt spamfilter

Priserne er inkl. spam filter og virus filter. Vi yder naturligvis fuld fortrydelsesret de første 30 dage.

1 - 5 stk. 545 DKK
6 - 10 stk. 990 DKK
11 - 20 stk. 1780 DKK
21 - 50 stk. 3950 DKK
51 - 100 stk. 6831 DKK
> 100 stk. (pr. konto) ring...
   

 bestil prisbilligt spam og virus filter nu

Vores antispam løsning er et såkaldt hosted spamfilter. Det betyder, at det hele kører hos os og der derfor ingen installation er, ingen vedligeholdelse og ingen investering i udstyr og andet, der kan gøre det en omkostningstung og besværlig ting at komme igang med.

Når du bestiller spamfilteret, f.eks. som spamfilter til Exchange, så dirrigeres alle mails først forbi vores mailservere, der sortere alle spammails, alle virusmails og alle mails, fra afsendere du har blacklistet eller mails, der på anden måde kan genkendes som en potentiel risiko, fra inden alle de "gode" mails videresendes helt normalt til din mailserver.

Det hele tager normalt under 20 sekunder, så der er ingen mailforsinkelser.

Filterløsningen er ideel til firmaer, der mangler et spamfilter til Exchange serveren eller på anden måde har mail inhouse eller hosted og bare ikke er tilfreds med den nuværende løsning - hvis der overhovedet etableret et spamfilter.

Et hosted spamfilter giver også en meget overset fordel. Ved at bruge et hosted spam filter har du muligheden for at lukke din firewall yderligere ned. Du ved, når du har et hosted spam filter, at alle rigtige mails skal komme fra filteret. Det øger sikkerheden betydeligt for dit eget netværk.
Vores spamfilter bliver bliver endnu en barriere mod internettet.